Click pe play sa se porneasca radio

Adauga Radio

Adauga Radio – Inscrie postul tau de Radio

Adauga postul tau de radio in mod gratuit si beneficeaza de promovarea online.
Daca detineti un post de radio online ce emite live pe internet si doriti promovarea online puteti sa ne trimiteti toate datele despre radioul dumneavoastra online.
Trimiteti datele radioului , sigla online, stream live si pagina web. Radioul dv va fi adaugat in cel mai scurt timp si cu pagina personala realizata iar ca partener Cherie Fm Gataia vom realiza descriere si transfer de pageRank astfel veti obtine rezultate bune in promovarea radioului dumneavoastra.

Nota**
Incepand din data de 01 Iulie 2017 posturile de radio vor fi adaugate numai in regim de PARTENERIAT, detaliile acestei optiuni le veti primi pe adresa dv de email.

Adauga Radio – formular de inscriere

1. – Nume Radio
2. – Stream audio
3. – Pagina web radio
4. – Logo personalizat
5. – Descrierea postului – minim 200 caractere
6. – Genul radioului
7. – Email – pentru confirmarea inscrieri

Datele complete ale radiourilor conform cu exemplul de mai sus se trimit pe adresa noastra de email office@cheriefm.ro

Atentie !

Nu includem in lista cu posturi radio programele ce sunt construite pe pagini web GRATUITE gen (.tk , .ucoz, .do.am ) sau subdomenii gratuite. Toate radiourile incluse au pagini de radio oficiale si beneficiaza de promovare audio si transfer pagerank.

Posturile de radio ce au fost incrise pe pagina noastra vor primi pe adresa dv de email CONFIRMAREA adaugarii in lista noastra de posturi de radio online ce beneficiaza de promovare online.