Click pe play sa se porneasca radio

Poliția Timiș, verificări asupra utilității marcajelor de la pasajul Jiul. Cum arată intersecția înainte de inaugurare

Inaugurarea pasajului Jiul a adus un nou val de discuții pe rețelele de socializare, motivul fiind marcajele din intersecție. „O intersecție din România (Timișoara sau Caracalișoara sau Semaforișoara sau Palmișoara sau…) Cum a aprobat Poliția Rutieră așa ceva? Cum? Întreb pentru un prieten…”, a scris un timișorean pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Poliței Timiș, Ancuța Morar, a declarat pentru că „Poliția Rutieră a avizat instituirea restricțiilor de circulație pentru realizarea pasajului și a intersecției din proximitatea acestuia. Soluția adoptată de executantul lucrărilor de modernizare privind marcajele rutiere aplicate va face obiectul unor verificări pentru a se stabili dacă aceastea respectă proiectul, precum și referitor la utilitatea acestora. În funcție de rezultatul verificărilor se vor dispune măsuri legale și se va solicita îmbunătățirea semnalizării rutiere orizontale și verticale, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”.
Mai mulți specialiști în trafic rutier contactați au declarat că marea problemă o reprezintă faptul că reprezentanții administrației locale au ținut neapărat să marcheze benzile pentru mersul înainte, de aici creându-se impresia că intersecția este „o supă cu tăiței”. 

„Ce șotron au tras la Jiul”, „Nu sunt făcute pentru circulația rutieră, sunt semne făcute pentru extratereștri”, „E o hartă pentru comoara unor pirați”, „Robotul care le-a făcut era coordonat de sistemul de trafic management”, „Un muncitor pe coca și-a făcut de cap”, „Muncitorii au executat lucrarea conform planului, dar când inginerii l-au dat la print au uitat să dezactiveze layerele de utilități”, „E zonă de teste pentru sisteme fără șofer”, „Nu spun că intersecția e ciudată, dar am trecut pe acolo și i-am văzut pe Fox Mulder și Dana Scully cercetând zona”, „Legende locale spun că-n următoarea carte a lui Dan Brown, Robert Langdon va găsi Graalul folosindu-se de marcajele din fața Pasajului Jiul”, „Festivalul Street Art Timișoara continuă cu lucrarea din intersecția Bv. Republicii cu str. Jiul” sunt doar câteva dintre comentariile care circulă pe Facebook.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *