Click pe play sa se porneasca radio

Un român din Anglia a fost concediat de patron după ce i-a răspuns la întrebarea: „Care e diferența dintre români și englezi?”

Răspunsul pe care l-a dat un român care muncește în Marea Britanie patronului său a ajuns viral pe internet.
Valentin Stoian a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat atunci când a fost întrebat de angajatorul său care este diferența dintre români și englezi.

Românul nu a ezitat să își expună sincer punctul de vedere, lucru care l-a costat locul de muncă.

„Un englez m-a întrebat ieri care-i diferența între un Englez si un Român și de ce există antipatia asta între noi și ei, iar eu am fost sincer si i-am răspuns: suntem mai muncitori, mai buni la pat, mai serioși, mai frumoși, mai hoți, mai sinceri, mai iubitori, mai umblăm cu femeile lor, mai furăm, mai venim și nu mai plecăm.
A zâmbit și a părut să aprobe ce am zis. Ca după ora 5, când am terminat programul, să mă anunțe că pot sa-mi caut alt job de luni”, a scris Valentin pe Facebook.

Valentin, românul care lucrează în Anglia, a primit multe comentarii pe pagina personală de Facebook, tânărul fiind uimit de reacția pe care au avut-o oamenii la postarea sa. Mai mult, tânărul a mărturisit că a fost sunat de jurnaliștii de la BBC care i-au cerut un interviu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *