Click pe play sa se porneasca radio

Filmările pentru filmul “Moromeții 2”, cu Horațiu Mălăiele în rolul principal, încep de la mijlocul lunii septembrie. Filmul va fi regizat de același Stere Gulea

„Moromeţii” va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea. Filmările la „Moromeţii 2” vor începe în a doua jumătate a lunii septembrie.

În aceeaşi casă şi în acelaşi sat în care a fost turnat şi primul film, în vara lui 1985 – Talpa, din judeţul Teleorman.  

Continuarea are la bază un scenariu inspirat din cel de-al doilea volum din „Moromeţii”,  din „Viaţa ca o pradă” şi din publicistica lui Marin Preda. 

Distribuţia reuneşte câţiva dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi actori români.
În rolurile principale îi vom vedea pe Dana Dogaru (Catrina Moromete) şi, la debutul într-un rol principal în cinema, Iosif Paştina (Niculae), alături de Răzvan Vasilescu, George Mihăiţă, Andi Vasluianu, Oana Pellea, Ion Caramitru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Marian Râlea, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa, Dorina Chiriac. 

Horaţiu Mălăele îl va interpreta pe Ilie Moromete, înlocuindu-l pe Victor Rebengiuc. Filmul va avea premiera în luna noiembrie 2018.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *