Click pe play sa se porneasca radio

Category Archives: Stiicezic

Cum sa te imbraci in functie de forma siluetei. Trucuri de care trebuie sa tii cont 

Traim intr-o epoca in care standardele de infrumusetare traditionale, in special in cazul femeilor sunt in mod constant contestate. Nu conteaza ce tip de corp ai, atata timp cat te consideri frumoasa.

Dino Parc Râşnov, una dintre cele mai vizitate atracţii turistice din România, după 2 ani de la deschidere

Dino Parc Râşnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a împlinit doi ani de la deschidere. Dino Parc Râşnov se clasează în top 3 cele mai vizitate atracţii turistice din Braşov după Castelul Bran şi Cetatea Râşnov.

Defectele fiecărei zodii în parte. Ție ți se potrivește descrierea?

Fiecare dintre noi avem diverse defecte de care devenim constienti si ne propunem, la un moment dat, sa le depasim pentru a deveni mai buni. Iata care sunt defectele tale in functie de zodie:

15 poze amuzante care îți vor dovedi ce se întâmplă dacă îți lași copiii nesupravegheați

Liniștea este minunată, mai ales atunci când ai copii; atunci este momentul în care începi să o apreciezi cu adevărat. Este vorba de acele cinci minute prețioase de care te poți bucura la sfârșitul zilei.

Lumea în care trăim este un loc nebun. Avem 10 ilustrații care ne demonstreaza acest lucru

Lumea se schimbă rapid și noi împreună cu ea. Din păcate, nu toate aceste schimbări sunt în avantajul nostru.

ACEASTĂ FOTOGRAFIE CU PRINȚESA DIANA A FOST ȚINUTĂ ASCUNSĂ TIMP DE 20 DE ANI

Celebra revistă Hello pregătise, în urmă cu 20 de ani, o copertă cu o fotografie a Prințesei Diana pe care însă nu a mai publicat-o, pentru că aceasta s-a stins din viață în urma unui accident rutier.
Astfel, coperta a trebuit să fie înlocuită cu cea de mai jos.

TATUAJELE CARE ACOPERĂ SUFERINŢA ŞI TRANSFORMĂ CICATRICILE ÎN OPERE DE ARTĂ

Cicatricile sunt de multe ori inestetice, iar în spatele lor se pot ascunde momente de suferinţă sau urmele unor momente din viaţă pe care le-ai trăit dincolo de limite.Fie că vorbim de intervenţii chirurgicale sau alte momente care au lăsat urme pe corpul tău, ele pot fi transformate în adevărate opere de artă cu ajutorul tatuajelor. Este adevărat că îţi trebuie multă imaginaţie pentru a ajunge la acest nivel creativ. În caz că te afli în aceste situaţii te poţi inspira din acest video.

OMG! LA DOAR O LUNĂ ȘI JUMĂTATE DUPĂ CE A NĂSCUT GEMENI, BEYONCE ARATĂ AȘA (FOTO)

O serie de fotografii publicate pe site-ul personal al artistei demonstrează că Beyonce arată deja la fel de bine ca atunci când nu era însărcinată, deși a trecut abia o lună și jumătate de la apariția pe lume a gemenilor.
Damn, Beyonce! Ce magie e asta ? 🙂

Copilul sărac s-a apropiat de o mașină oprită la semafor ca să ceară bani, dar în scurt timp a izbucnit în lacrimi când a văzut cine era la volan

Un puști s-a apropiat de o mașină ca să cerșească bani, dar câteva minute mai târziu a izbucnit în lacrimi și a primit o lecție de viață emoționantă.Atunci, puștiul a izbucnit în lacrimi de durere

Ție de ce îți era frică în copilărie?

Hai, fii sincer! De ce îți era frică în copilărie? Știm cu toții poveștile cu Baba Cloanța, cu Omul Negru care ieșea de sub pat atunci când stingeai lumina în cameră sau cu monștri care voiau să te apuce de picioare atunci când le aveai dezvelite.
Noi i-am provocat pe ascultătorii Cherie Fm Romania să ne răspundă la întrebarea „Care era cel mai absurd lucru de care