Click pe play sa se porneasca radio

Category Archives: Muzica romaneasca

ALEXANDRA STAN – NOI 2 (OFFICIAL VIDEO) #NEWSINGLE

După numeroase hituri cântate în engleză, spaniolă şi franceză, plus o carieră internaţională de peste 8 ani, a venit momentul ca Alexandra Stan să lanseze prima ei piesă în limba română – “Noi 2”.“Eu sunt copilul mării, mă hrănesc cu razele soarelui, iubesc energia apei şi cred că asta înseamnă marea: fericire, distracţie, locul unde stresul dispare şi totodată locul ideal pentru începutul unor relaţii, de asta şi invitaţia mea “Iubite / Mi-ai face o favoare / Dac-ai veni la mare”, mărturiseşte Alexandra Stan.

SMILEY – O ALTA EA (OFFICIAL VIDEO

Smiley aduce publicului „O alta EA”, o poveste muzicala din adolescenta. Aceasta este cea de-a sasea piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.”In adolescenta, eu eram preocupat de muzica si timid cu fetele. Am avut si eu o poveste ca cea din videoclip, dar mai tarziu de liceu. Experienta m-a invatat ca fiecare despartire vine cu lectiile ei care te ajuta in urmatoarele relatii, dar iti dai seama de asta mai tarziu, dupa ce te vindeci si apare #OaltaEA, o alta dragoste”, a scris Smiley pe Facebook.

What’s UP / Que Pasa feat. Ruby – A ti (Official Video)

What’s Up tocmai ce a lansat varianta în spaniolă a piesei “La tine”, iar dacă e să ne luăm după câte vizualizări a avut originalul (23 de milioane în două luni), viitorul sună bine și pentru “A ti”.Videoclipul nu diferă prea tare de primul, însă melodia sigur are șanse să fie fredonată de străini!

Lino Golden ft. Alex Velea – Buna Rau | VIDEOCLIP

Lino Golden ft. Alex Velea – Buna Rau | VIDEOCLIP Lino Golden, unul dintre cei mai talentati tineri din industria muzicala, revine cu un nou single insotit de videoclip, „Buna rau”, featuring Alex Velea.
‘Buna Rau’ este piesa perfecta pentru vara si este, totodata, modalitatea potivita prin care orice baiat poate sa ajunga mai usor la fata buna din viata lui. Eu ii dedic aceasta piesa iubitei mele, pentru ca ea este fata buna rau din viata mea!”, a spus Lino.Versurile melodiei sunt scrise de Alex Velea, tot el s-a ocupat si de muzica, iar responsabili de instrumental sunt Matache Razvan Costel, Buzea Florin si Tudor Ion. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan (Vision Production) si filmat in Bucuresti, pe durata a 24 de ore.

COOL: Antonia pregătește un nou videoclip (FOTO)

A trecut doar o lună de la lansarea videoclipului pentru piesa „Iubirea mea”, iar Antonia nu se opreşte din surprize. Artista a publicat pe contul său de Instagram poze de la filmările unui nou clip.
LIVE: Antonia și Alex Velea cântă „Iubirea mea” împreună în studio

Dan Balan – Hold On Love (videoclip si versuri)

Dan Balan – Hold On Love e noul videoclip lansat de artist pentru noul single „Hold On Love” piesa cu puternice influente disco si dark.
Dan Balan este interpret, compozitor si producator, fiind primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru un premiu Grammy.