Click pe play sa se porneasca radio

Category Archives: Muzica noua

ALEXANDRA STAN – NOI 2 (OFFICIAL VIDEO) #NEWSINGLE

După numeroase hituri cântate în engleză, spaniolă şi franceză, plus o carieră internaţională de peste 8 ani, a venit momentul ca Alexandra Stan să lanseze prima ei piesă în limba română – “Noi 2”.“Eu sunt copilul mării, mă hrănesc cu razele soarelui, iubesc energia apei şi cred că asta înseamnă marea: fericire, distracţie, locul unde stresul dispare şi totodată locul ideal pentru începutul unor relaţii, de asta şi invitaţia mea “Iubite / Mi-ai face o favoare / Dac-ai veni la mare”, mărturiseşte Alexandra Stan.

P!NK – WHAT ABOUT US (LYRIC VIDEO)

“What About Us” este primul single semnat Pink de pe cel de-al şaptelea album al său, care va apărea în octombrie. Trebuie să recunoaștem că eram destul de nerăbdători să ascultăm ceva nou de la Pink, mai ales că artista a luat o pauza binemeritată după ce a devenit mămică pentru a doua oară.Se pare că pauza a meritat din toate punctele de vedere, pentru că noul single sună foarte tare !

SMILEY – O ALTA EA (OFFICIAL VIDEO

Smiley aduce publicului „O alta EA”, o poveste muzicala din adolescenta. Aceasta este cea de-a sasea piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.”In adolescenta, eu eram preocupat de muzica si timid cu fetele. Am avut si eu o poveste ca cea din videoclip, dar mai tarziu de liceu. Experienta m-a invatat ca fiecare despartire vine cu lectiile ei care te ajuta in urmatoarele relatii, dar iti dai seama de asta mai tarziu, dupa ce te vindeci si apare #OaltaEA, o alta dragoste”, a scris Smiley pe Facebook.

What’s UP / Que Pasa feat. Ruby – A ti (Official Video)

What’s Up tocmai ce a lansat varianta în spaniolă a piesei “La tine”, iar dacă e să ne luăm după câte vizualizări a avut originalul (23 de milioane în două luni), viitorul sună bine și pentru “A ti”.Videoclipul nu diferă prea tare de primul, însă melodia sigur are șanse să fie fredonată de străini!

Lino Golden ft. Alex Velea – Buna Rau | VIDEOCLIP

Lino Golden ft. Alex Velea – Buna Rau | VIDEOCLIP Lino Golden, unul dintre cei mai talentati tineri din industria muzicala, revine cu un nou single insotit de videoclip, „Buna rau”, featuring Alex Velea.
‘Buna Rau’ este piesa perfecta pentru vara si este, totodata, modalitatea potivita prin care orice baiat poate sa ajunga mai usor la fata buna din viata lui. Eu ii dedic aceasta piesa iubitei mele, pentru ca ea este fata buna rau din viata mea!”, a spus Lino.Versurile melodiei sunt scrise de Alex Velea, tot el s-a ocupat si de muzica, iar responsabili de instrumental sunt Matache Razvan Costel, Buzea Florin si Tudor Ion. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan (Vision Production) si filmat in Bucuresti, pe durata a 24 de ore.

STRICT’ – Fata de la Unirii (artist nou)

STRICT ne aduce o piesa fresh cu un vibe pozitiv și deschis, influentelele venind din zonele funk și rap. „Fata de la Unirii”, se anunta a fi primul single al artistului si il prezentam ceva mai jos.„Experiența asta la Code Production este fix ce trebuie, fac parte dintr-o
echipa blana, la fel de blana ca si prietenii mei cu care am inceput piesa.
Si cred ca asta este esenta, sa fii mereu inconjurat de oameni super tari.
Cat despre clip, pot spune ca a fost si greu, dar si caterinca rau, si cel
mai probabil urmatoarele materiale vor lua nastere sub aceeasi formula.

Linkin Park – Talking To Myself | VIDEOCLIP

Linkin Park – Talking To Myself | VIDEOCLIP , cele mai noi melodi se asculta la Cherie Fm Gataia.

Un playlist de primavara cu melodii noi 2017

Am cautat si am cules pentru voi cateva piese numai bune de ascultat in aceasta primavara. Asadar iata cu ce propuneri venim pentru un playlist dinamic ce poate fi difuzat de ce nu si la radio. O parte din piesele prezentate in cadrul acestui playlist sunt deja difuzate si de postul nostru de radio.