Click pe play sa se porneasca radio

Category Archives: Sin categoría

Zile libere in 2018! De cate weekenduri prelungite te vei bucura

Au ramas mai putin de trei luni pana in 2018. In noul an ne vom putea bucura de 11 zile libere legale, deoarece doar acestea pica in zile lucratoare.
Zile libere 2018. Nici nu s-a incheiat anul 2017, ca romanii se gândesc deja cate zile libere vor avea in 2018.

Top 20 de replici amuzante în autobuz. „Degeaba vă închinaţi la fiecare staţie. Când e să vină controlul toţi sfinţii fug“

Cele mai amuzante replici schimbate de călători în mijloacele de transport din comun din Bucureşti sunt adunate, de mai bine de un an, pe o pagină de Facebook intitulată ”Auzite în RATB”.

Cazul care a șocat România! O fată de 12 ani a cunoscut un bărbat de 27 de ani cu ajutorul căruia a conceput un plan de a-și ucide părinții, urmând ca mai apoi să se sinucidă

Bărbatul de 27 de ani din Bucureşti, reţinut de procurorii DIICOT, fiind acuzat de pornografie infantilă şi corupere sexuală, ar fi încercat să o convingă pe fata de 12 ani, din Timişoara, să le dea somnifere părinţilor, iar apoi să-i înjunghie în timp ce dorm.

Dolce Sport

Meciurile de fotbal se poate vedea aici in direct

Dua Lipa – Lost In Your Light feat. Miguel (videoclip nou)

Dua Lipa colaboreaza cu Miguel pentru cel mai nou videoclip al lor, Lost in Your Light. Videoclipul incepe intr-o parcare, in care cantareata britanica danseaza, pentru ca apoi sa se intalneasca pe un acoperis cu Miguel.
Lost in Your Light e un single inclus pe albumul de debut al lui Dua Lipa, album ce este programat sa apara undeva pe 2 iunie 2017.

¡Hola mundo!

Bienvenido a WordPress. Esta es tu primera entrada. Edítala o bórrala, ¡y comienza a escribir!